okei semua jikalau ada yang saya tidak follow beritahu saya okei~~~~ jgn malumalu~~~hehehe... beritahu melalui commet..but link blog kene betul kalau tak susahx~~~

FOLO SAIA DNGAN IKLAS BUKAN KERANE TEPAKSE OKEI :) harap maklum,,hee :)

Thursday, December 20, 2012

cerita hati

assalamualaikum para sahabat..

hehehe okei disini ye nak cerita sikit... hahaha
okei masalah hati bg wanita nieh
saya dah paham sangat dah..
lagi lagi korang yang baru clash sekali sang boipren yang carik pasal..
haish lagi la saya paham...
takpe pengalaman mang mngajar kita erti kedewasaan ..
tapi korang kene paham jgak..
walau susah melupakan ..

tapi korang kene bukak peluang tok orang lain ubat hati yang teluka tu..
heheh aq bagi nasihat je...
hahah aq nieh mang tak la nak ikot nasihat aq sendiri..
miakakaka..
okei para pempuuan diluar sana yang mngalami pekara diatas.
diharap korang maklum ngan PERASAAN SENDIRI...
jangan ikot kan hati...
lelaki yang biarkan kita... yang tinggal kan kita..
tak mungkin satu hari nanti dia akan ulang pekara yang sama.
carik orang yang sayang kita okei..
jangan kita je tehegeh2 sayang kat dia..
hehe take no ya sahabat...

kredit to my girlpren :) love yaa .... hehehe

No comments:

Post a Comment

hehe pandai tulis ya~~