okei semua jikalau ada yang saya tidak follow beritahu saya okei~~~~ jgn malumalu~~~hehehe... beritahu melalui commet..but link blog kene betul kalau tak susahx~~~

FOLO SAIA DNGAN IKLAS BUKAN KERANE TEPAKSE OKEI :) harap maklum,,hee :)

Friday, March 30, 2012

saya SAYANG dia!!!!!

uhuhuh judge me ater look n cee okei!! hehe
okei ASSALAM  semua..
heheh okei mngenai post tu,,,
hehehe ingat pakwe aq laa tu kan,,,
haha silap laa korang,,,
hehehe kalau pakwe pon ape salah ny..
heheheh okei disini saya nak memperkenallkan siapa yang...
saya paling sayang antara kawan2 saya nieh,,,,
hehe kalo paling sayang tentulan my PARENT kan..
hehe saje je....
har okei ASMIRA BNTI NORIDAN  heheh die laa yg paling saya syg,,
len sume sayang gak tak mcm die,,,
heheeheh okei kawan tak laa lame sngt...
dalam 2,3,4,5 tahun too kan..
hehehe tapi die boleh memahami sya...
n saya boleh memahami die,,,
hurm kitorang tak pena gaduh besa2 pon kan....
hurm tak mcm yg len....<AH TAK PAHAM AQ!!!!>
har walaupun aq bkan sorang yg baik hehe tapi die nak jgak kwan nan aq kan..
heheheh yeah SO SWEET Gitu :)
hehe hope PESAHABATAN KAMI TIDAK AKAN PENAH PUTUS,,,
yeah ,,
hehehe what the heell aq berbahasa malam2 buta nieh kan,,,
heheeh biase laa boring pny pasal,,,,
hehehe okei nieh jela,,,okei nak kongsi pic sikit :)




Friday, March 16, 2012

SIMPLE GIVEAWAY BY MYA VINNFIER

uhuhuh judge me ater look n cee okei!! hehe
hye2 salam semua hehehe saya di tag oleh ci anis .. heheeheh..
so saya pon nak join laa nampak ny :)

okei ta au sngat nieh okei cincai saje okei,,,
saya sudah folo semua sponsor and like her link :)

then this is banner for giveaway....

okei done then tag plak kan..
tag 3 orang kawan ~~.
first : Mirul
second: cik teddy
third: cik che ah

okei done!!!! har sape2 yang nak join boleh laa dtg kat SINI ...

Thursday, March 15, 2012

hepy ..

uhuhuh judge me ater look n cee okei!! hehe

okei assalam semua...
saya dah lama tak blog walking...sangat lama....busy ngan study study study....
hahah acah2 la plak kan :) ...
harr ary nieh saya BW  ase mcm hepy je...
bnyk ilmu yg saya dapat...
then bnyk jenis ragam yang saya jumpe..
HEHE SALAM PERKENALAN DARI SAYA
hehe dah tu korang tak SOMBONK  tok BW  kat blog saya ..
n FOLOW  saya kembali ...
TAHNIAH N TERIMA KASEH TUK  korang..
SAYANG KORANG  sngat2..

                        okei bye salam


nukilan dari
NURFARAHAIN
(CEO ainfrenky blogspot..)