okei semua jikalau ada yang saya tidak follow beritahu saya okei~~~~ jgn malumalu~~~hehehe... beritahu melalui commet..but link blog kene betul kalau tak susahx~~~

FOLO SAIA DNGAN IKLAS BUKAN KERANE TEPAKSE OKEI :) harap maklum,,hee :)

Monday, February 28, 2011

happy semula~~

first of all~~~~ ASSALAM PADA SEMUA ......

hehehehe.......smalam kan hary yg aq ase idop kmbali cria~~~~
after MALANG TA ABIS2,,,,,,
hehe hope HARY NIEH LBEY BEK DARY SMALAM,,,,,,,,
ewm gmbira gila lhaa kang bila kita dapat jmpa kwan2 kita blik.......
stelah skian lama TEPISAH........
INI SUMA KERANA KETUA YG MMBUAT RUNION YG SENGET,,,,,,
hehehehe.....
tah laaa apolagi nak cita,,,,,
tak tahu....
but hary malang ku mngkin akan brkhir pada hary smalam.......
adusss.......
ader pic happy aou smalam cee yaw....hehehehe.....









alot of time want meet they all.....
but can't laa....huhu....
pk ap dunia nieh hang pnya ka....???
hhrhehehehehe....

OKEI TAMAT SUDAH~~~~ 
HUHUUH THANKSS COZ BACA..~~~~
HUHUHUH.....
NUTING TOO POST SUGGEST CKIT BOLEY??????????????????????
OKEI BYE SALAM ^______^

Saturday, February 26, 2011

fblog

huhuhuh nak join fb blogg lah,,,mcam mnarik tetarik ,,,,
hehehehehe....
join fbblog niey mcm best,,,,
mcm dapat tmbah bnyk kawan ka,,,,
hehehehehe.....
hope so bri tunjok aja yer,,,hehe

CAYYOK2,,,,,,
THANKSS SUDY BACA....TAMAT LORH HEHE

huh sedey lg laa ~~~ :(

hurmm ~~~~ salam suma.....
rini sedey lagi lah,,,,,,
ewm sye hangout tadi dah uh kua nan kwan2......
hurm tngok okei ja dia,,,,,ewm huhu but ad yg ta kena sbna nya.....
napa jdik cm nieh......
ta suka cakap nape wat aq cm nieh.....
hahakss....
mang tching gila.....
hope so sngat bila hangout nan diorng ase best....
but len yg jdik ouh,,,,,
hurm kalaw ta paham kenapa campor nan aq.....
huh pas nieh tade nak kua lg nan diorng yg kuat tching.....
ewm hurm KETENSIONAN YG MELAMPAW...
HUHUHUH.....rr taley kena pushh macam nie ouh.....
amat mem bnci laa hary nie 26/2/2011 ----> HARY SABTU ahhhhhhhhhhhhhhh....
hary malang lg.....bnci nya,,,,maap pada yg terasa,,,,
serik laa nan orng yg kuat tching mcm sial oh,,,,
tade idong ka nak tching2 har????
aduss......biasolahkepundekhangitbaupisanglahanatcibai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ahhhhhh sedeh sangat.........hurm :(
haaaa OKEI LHAAAA THANKSS COZ BACE OKEI,,,,,,MANG TADE BNDA LEN,,,,MINGGO YANG PALING MNYAKITKAN HATY SANGT,,,,,,HUM,,,,,,

THANKS SUDY BACA LG SKALI,,,,,
BYE :(

Friday, February 25, 2011

apabila hary mallang melan ~~

huhuh ...~~~ ASSALAM SUMA~~~~~...
cukop lhaa pning hary ni ouh....bcoz...im in stalking...haha nak kap bi lah pula... ~~~
ewm huhuh aduss aq GAGAL jpj KERETA......
suma bnda aq buat apabila sdah gagal suma nya jdik ta kena ...
ewm haha.....
malang nya nasib kuh....~~~
hehehehe....
apa2 pown pada 4/3 naty aq akan buat sehabis yang boleh....mmbanting tulang n buat ap yang ptot....
wakakakaka....
oh tapat trima sbna ny kan,,,but luck too my fren is ASMIRA BCOS DIA SDAH LLOS....
huhuhuh aq pnya hary lah hary nieh....
hehehehe...  


okei suma.......THANKS MELUANG KAN MASA BACA CORETAN YANG MEREPEK NIEH,,,,,HEHE :)

Thursday, February 24, 2011

gembira n bsyukur....~~

huhu salam suma,,,,,,
first skali nak ucap thankss pade blog2 yg mnyokong n tringin maw tngok ini blog yg tabrpe btol n sakai niey,,,,,.......
yg  paling pnting pade blog2 yg da lame yg sudy mmbery tnjok aja n tutorial yg bnyk about tinggkt kan blog....
mseh broo n nak bjinak2 lam blog,,,,n
foloower  plak broo puluhan saje,,,,
huhuhuh amat bnggo n bsyukur ouh papr pown.....
hehehehe,,,,
then ta taw maw kap ap lg,,,,,
tade ayt ouh heheh........
byee,,,, THANKSS 4 SUPPOTED~~~ HEHEHE......
MUAKSS too all,,,,~~~~

Saturday, February 19, 2011

learn other language....

salam pmbuka bicara....^__^

ewm hehe tak tau nak cakap mcam mana lhaa,,,tak tau bcakap,,,paper pown im try,,,hehe...
ewm dalam tjok ni,,,,pasal blaja bhase orng len,,,
perh mcam best ja kan........

nak tahu skang ngah blaja bahasa PHILIPINA.....
wow teruja beb.......nakakakaka.....

okei kat cnie kita blaja pasal no 1 pai 9 ...
1 ialah isa
       2 ialah dalawa
  3 ialah tatlo
 4 ialah apat
 5 ialah lima
  6 ialah anim
7 ialah pito
  8 ialah walo
   9 ialah si yam


lepas tu kawan plak in philiphina KAIBIGAN.....
keluarga plak PAMILIYA....
dan APA  in philiphina plak ANU PO????
cantik plak MAGANDA.....
handsome plak POGI ataw GWAPO
HEHEHEHE nieh jek doloo....naty msok kan lg....so excitet....

Friday, February 18, 2011

hehehe pic aquh.....lyan....~~

haha,,,,,nieh kat wayang term :)
huhu sukasuki ^__^
haha...time rmbot pnjang :)
tah lhaa....~~~
sesengal.. :)
hahaha....hijaw...:)
hehe snget plak...

huhuhuh:)wit pondot...
kndury,,, :)
hahahah gedik jaa...wekk...hee ^__^

hahaha paper jek laa,,,ewm hahaha bnyk mka kan???
pelik2...huhu

Monday, February 14, 2011

dah laa boink psal cinta...pai sini jaa ksah cinta aq post.....hehe...ni kes mira plax...hahahahaha klka......

hahahahahahahahahaha smalam hary yg syok . . . . .
 apbila sorng kwan aq bltih mmbwe kete......
.dia tlah mmbuaat lwsk yg bodo dngan mmbawa krete naik ker divider.
..hahahaha lg dia bwak kerete kuda,,,
,brnjot dngan hntman yg dan lonjakan yg mlembhi 19.6 meter dan hntman tdak lbey dry  tkanan dblan....
..............hahahahahahaha aduh law korng daaa msty kit prot glak,,,,
dah tuh mka slamba.....
itoo dia KISAH MIRA!!!!!!hahahahaha PAKWE DIA POWN GILA!!!wek2...hehe

some 1 give me this worD???? see yaa . .

CINTA PERTAMA adalah KENANGAN..............
CINTA KDUA adlah PENGAJARAN .........n
CINTA SETERUSNYA PULAK adlah satu KEPERLUAN.................
 kerana hidup TANPA CINTA BAGAIKAN MSAKAN TANPA GARAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LANTARAN ITU BAJAILAH CINTA yang DIANUGERAHKAN itu sebaik - baiknya...............
AGAR IA TERUS MEKAR n WANGI SEPANJANG HAYAT . . . . ..
 HAHAhhahhahahahahah ad2 ja dia kan . . . . .
nak ngurt bg ayt jiwanG owh no . . . . . .
ta TEMAKAN LAA CINTA PTAMA TUH TTAP DI JANTUNG n NEVER DIE!!!!!!!!!!!!!! :( HAHAHAAHH....

Sunday, February 13, 2011

huhu vlentine smbot????mawlidur rsul mcm mane???ish3...


sye bukanlah pandai sangat bab-bab agama nie. Tapi bab Valentine Day nie, memang dah jelas dan terang ada fatwa yang dikeluarkan oleh Majlis Fatwa Kebangsaan dan disokong oleh semua Majlis Fatwa negeri. Hukumnya ialah HARAM menyambut Valentine Day. Selaku orang yang kurang didikan agama, aQ terima sepenuhnya apa yang difatwakan oleh mufti-mufti kita. Takkanlah sebagai orang biasa sye nak pertikaikan fatwa yang dikeluarkan ye?
So kalau anda seorang Islam, silalah jangan sambut Valentine Day. Kalau anda bukan orang Islam, suka hatilah anda nak buat apa. Nak buat romantic dinner ke, nak beli hadiah ke atau nak berasmara dana dipersilakan sekiranya anda BUKAN orang Islam. Kalau orang Islam, silalah ikut fatwa yang telah dikeluarkan. Tak gitu?
Tapi kepada anda yang beragama Islam, jangan risau sebab ada 364 hari lagi untuk anda menunjukkan kasih sayang anda kepada orang yang tercinta. Tak payah nak tunggu Valentine Day. Jangan pulak selepas 9 bulan daripada Valentine Day esok, banyak cerita janin, bayi tepi longkang dan macam-macam lagilah. Kononnya nak membuktikan cinta yang sejati di hari Valentine. Poyo tak hengat.
So kesimpulannya, esok hari Valentine jangan sambut. Tapi hari Selasa hari Maulidur Rasul jangan lupa pulak. Semua orang kecoh pasal Valentine Day sampai hari kelahiran Nabi terlupa pulak....hahaha kena sbijik beb....

Saturday, February 12, 2011

want to no???hehe like2

  1. har nak cita nieh aq like ijaw....
  2. ska ijaw sngat2.....
  3. huhu orng kat ijaw cpat jles??
  4. hhahaha tipoo kot???
  5. rrrr say smthing like ijaw very2 much2...
  6. like crazy,,,haha
  7. muah2 syg ijaw.....

my fren boy pUle... :)

hurm that my  fren boy cuma dia ja yg ingt nak mcj aq,
,,len sma smbonk paz skola nieh pown mcj bab ad hal ja,,
,,cntoh maw aweksss aq laaa dia crik,,,hehehehhe,
,,tape sokey laaa jnji ingt aq,,,,huhu so sweet,,,
,ewm amir&caih,,,,yg len pown ada gak but ska cik gado jaa,,
,blekkk,,,heheheehhe,,,,dia nieh pown sama ska cik gado heheh,,,,
,,

Friday, February 11, 2011

that my garl jgak,,,,,,,ist yot or pizah,,,hehehehe ..

 har inih lg sorng my sygss..
.hehehehe dia mira n aini slaloo adir time aq in prob n len2,,,
yg len2 pown slaloo gak but xskrap mreka2 nieh,,
,hehehehhe,,,nieh laa my syg,,
,hehehhe,,,

my fren gila,,,:)

yessss they all my girl yg pai skang in heart n xmlpkan aq,,,
sntise bsme law kmne ja,,,,
,ska buat gila,,,
,,n smthing yg bikin kami glak la,,,
hehehehehe,,,,,,,that mira aini n aq,
,,huuuu daa lg sorng pizah,
,,harrr sat g mcok pic dia okei,
,,hehehehe tnggo yaa,,,hahakss,,,

hye new here....:)

wink2 hye suma...
.im new here,,,
xtaw sngt psal blog just right aja,,
,nak say smthing pown xtaw..
.just lyan aj la,,,
,hahahaha....
chill saja laaa bila nan sye okei.....