okei semua jikalau ada yang saya tidak follow beritahu saya okei~~~~ jgn malumalu~~~hehehe... beritahu melalui commet..but link blog kene betul kalau tak susahx~~~

FOLO SAIA DNGAN IKLAS BUKAN KERANE TEPAKSE OKEI :) harap maklum,,hee :)

Thursday, May 29, 2014

SAYA NAK JADI YANG MACAM NIE!!!

ASSALAMUALAIKUM

hahaah nampak xley kalau dah menulis...
hurm 2 entry merepek dalam 1 hari
hahaha pedulik aku...

hurm aku nak jadi macam nie...
iman tetap
sembahyang yang istiqamah dan jadi muslimah yang disukai allah

bila tapi bila ... yaallah patot tanya diri sendiri kan ..
ahahahah apela aku nie ...
insyaallah 1 hari nanti ..

MEREPET

assalamualaikum

whoaaaaaa dah lama x update...
xtau nak cakap apo lah sebona ekh.
okei dengan ini saya menyatakan disini bahawa saya sedang _ _ _ _ _
hahaahah kan nampak kan???
korang xkan tau aq je tau ..
harap cepat berlalu la ..
malas nak pikir cepat la tua dan cepat la kalau boleh temui maha pencipta
xlarat nak hidup ...
hahahaah hui poyo...