okei semua jikalau ada yang saya tidak follow beritahu saya okei~~~~ jgn malumalu~~~hehehe... beritahu melalui commet..but link blog kene betul kalau tak susahx~~~

FOLO SAIA DNGAN IKLAS BUKAN KERANE TEPAKSE OKEI :) harap maklum,,hee :)

Wednesday, February 29, 2012

sakit+geli

uhuhuh judge me ater look n cee okei!! hehe

okei assalam semua ,,,
lama saya tak begiat aktif menulis disini,,tah tah takde orang tngok blog nieh pon,,
sebab tuan die sendiri tak tngok nie kan orang lain,,
okei pada minggu nieh saya exam lah,,
hurm sangat bosan kene bace buku ...
lpastu jawab exam,,
amboi sangat laa malas,,,,hurm oki .....
sambil bace buku rase nak berak plak kan,,,,
haha pg la bilik air,,,,
sekali2 nyanyi2 bup tegolek mcm nangke busuk dah weh,,ahh malu  ny,,
lepas tegolek ingat mcm nak ngis sebab SAKIT+GELI  tapi tak kot,,
sebab saya tegelak sampai orng kat lua pon tegelak same,,,
adedeh sakit gile kot,,
hurm malang laa bilik air tu,,
tapi bilik air adalah tempat paling saya suka pergi kot,,
hurm asal lepas makan berak too jela keje kan :) heheeh okei merapik meraban dah aq kat sini :)

by ain> okei jmpot bace ye :)