okei semua jikalau ada yang saya tidak follow beritahu saya okei~~~~ jgn malumalu~~~hehehe... beritahu melalui commet..but link blog kene betul kalau tak susahx~~~

FOLO SAIA DNGAN IKLAS BUKAN KERANE TEPAKSE OKEI :) harap maklum,,hee :)

Wednesday, December 19, 2012

kelemahan

salam semua.. 
hahaahhaahaha


hehe kelemahan ye tak..
har cerita pasal kelemahan aq lah tu...
aq nieh bnyk kelemahan,,, manusia kan
nampak muka aq sekarang
hahaah
but kelemahan aq yg paling obviously kan hehe ..
kuat menangis..
bukan asik asik menangis je.
tapi aq kalau sedih, orang care , konon tanye tanye la , ape lah , ejek lah ,
haish mang lomah den ....
lagi 1 aq kalau marah dan tak dapat lepas kan pon boleh menangis
lepas tu kalau tak puas hati pon boleh menangis
kalau kene cubit pon boleh nangis sebenanye
tapi boleh kawal kalau orang tak ambil pedulik 
korang kene je biakan aq...
haha sengal kan....
hahahahahaahha.. itu je bosan sebona ekh :)
okei bye salam..

No comments:

Post a Comment

hehe pandai tulis ya~~