okei semua jikalau ada yang saya tidak follow beritahu saya okei~~~~ jgn malumalu~~~hehehe... beritahu melalui commet..but link blog kene betul kalau tak susahx~~~

FOLO SAIA DNGAN IKLAS BUKAN KERANE TEPAKSE OKEI :) harap maklum,,hee :)

Thursday, May 26, 2011

BLOG LIST CIK CEMOXXX :)

uhuhuh judge me ater look n cee okei!! hehe




OKEI2 salam sume dah lamoo ta join ontestt or segmen or smthing laa,,,hehehe
okei hary nieh nak join...
tak kire nak jgak,,,hehehe

okei first folo done :) hehehe


second entry....
heeee done jugak,,, okei kene laa bcerite ckit kan...
heee CIK CEMOXX nieh nak buat segmen tok himpon kan
bloglist seluroh malaysia,,,hee wow,,,
semoge bejaye yeah.....

third banner :)

okei done :)


hehehe okei jom join wehhhhhhhhhhhhh :) 
heheheheehehe okei sapo2 nak join
boleh clik SINI

hish

uhuhuh judge me ater look n cee okei!! hehe

harr ASSALAM SUME.....
ishhh apehal blogg aq nieh kenape tade
BUTTON FOLLOW????
ape lg msalah yg dia nak buat????
hishhhhhhhhhhh bngang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :(

kucing!!!!!!!!!!!!!!!!

uhuhuh judge me ater look n cee okei!! hehe

okei2 assalam sume nye :) heee
okei rini saya maun cerita pasal kucing
harr pagi tadi at 8 occlok hurm
kucing kat umah nieh buat saya bikin panas tahap pana
tengah syiok tido
dio poi buek bising kek syiling...
gurau2 ngan  family ekh...
perh hai sentap nya aku,,,,
hurm bengang2...
tau lah kucing tu rasullulah suka...
tapi bagi lah privesy sikit orang nak tido
adeh mak i,...
bnci lak aq i.......
bngang siotttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt :(
eee mintak2 esok lusa tulat tonggeng jangan lah ade lagi!!!!!!
jangan sampai aq amik tindakan,,,
sehingge tiade kucing brani datang kerumah naty
hurmmmmmmmmmmmmmmmmm ngantok!!!!! :(


kang kene cm nieh kang
nakkkkkkkkk???

puteri remaja

uhuhuh judge me ater look n cee okei!! hehe


yeahhhh that video puteri remaja :) yebaa22...
kan ta popular or paper pown...
dngaa tau...heee :)

Wednesday, May 25, 2011

lirik lagu> puteri remaja

uhuhuh judge me ater look n cee okei!! hehe

okei kali ni nak kongsi lagu best jgak laa,,
lame crik lgu nieh,,,hehehe
ta jumpe2 :)

lirik: puteri remaja 

eh! dia tengok kita, 
eh! dia jeling mata, 
aduh mak senyum lagi 
amboi nona manis sekali 

dia mengenyit, 
amboi mak, aku dicubit, 
siapa dia oh puteri remaja, 

eh! dia malu malu, 
di balik selendang yang biru, 
dia senyum padaku, 
itulah gadis impianku... 




Tuesday, May 24, 2011

hee nthing to say :)

uhuhuh judge me ater look n cee okei!! hehe

hehe salam semua......

har apolah nak share kat korang sume nieh ekh???
harr betol ke kalo dah tuo taley nak branak lg???
but kalau dah tua tapi dia ta monopouse macammana???
orang puteh slaloo macam tu....
diorang umo dah 70 lebey pon masih dapat baby,,,
and kembar 3 4 lak tu,,,
saya pon pelik lah,,,,,'
hayya scary pon ade...
memang malaysia awal monopouse or orang putih mang tak??
hee pelik weird....hehehe

Thursday, May 12, 2011

yessss i get it :)

uhuhuh judge me ater look n cee okei!! hehe

hee assalam suma.....
har okei,,,,hari nieh suka laa....

har okei slame beberapa bulan saya berblogger...
ta penah kene advise oleh blogger yg arif lg lame dary saye...
hee rase mcm ta diterima oleh blogger nieh kan...
opss saya silap...
wakaka rupa2 ade yg mlihatnya...
wakakakakaka...
n hari nieh segala nacihat yang diberi akan
saya ikuti...
hahahahaha okei tade shot form lepas nieh(sikit boley kan >.<)
hehehehe okei n akan buat semua paham akan apa yang dipost
hehe..
tngok tu tegas kan..
hehehehe.....muke nak berubah
and akan selalu update...
walaupon merepek cikit...
boleh kan??
akan tetapi yaa.....hahaha anda digalakka mmemberi
 nasihat kepada saya lg kerana...
atas semua nacihat nieh laa akan
menjayakan seseorang...

hee okei laa shut up :) huhuh...
okei kali nieh tade shot form kan...
power kan saya????
dah berubah beb :) heheheeh......dada ^^

Thursday, May 5, 2011

yeah blog lg!!!!bnci tol

uhuhuh judge me ater look n cee okei!! hehe
 k salam suma nak luah pasaan jap..!!!ahhhh
grammmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

how dare diorng okei dah 2 fmly blog aq???haha knapo ek??hahaha okei trima saje,,,cobaan,,,hahaha,,paper pon will cee laa pali,,,hayyo mleh nak gado,,,,,blog laa,,,satoo kuage laa blog,,,,baka umah ko kan,,,,bunoh ko kan,,,kan sng,,,hurm langsong tayah tngok kang,,,haha sumaa cipettt jek pngai ko nieh


hurm sok pg aq xplain!!!!