okei semua jikalau ada yang saya tidak follow beritahu saya okei~~~~ jgn malumalu~~~hehehe... beritahu melalui commet..but link blog kene betul kalau tak susahx~~~

FOLO SAIA DNGAN IKLAS BUKAN KERANE TEPAKSE OKEI :) harap maklum,,hee :)

Thursday, June 20, 2013

saya ade seorang kawan

ezul .... hurm ezul kawan saya
die seorang yang ego la ckit..
kenal ezul??
tnye pija...
haha EZ.. ee u ...
jamilah... hurm yana?? 
hahaahah ape tu ????
budak bedak KEPUH....
haha...
ayed pon ade kat dalam cerita nieh
ajet ajet ...

Wednesday, June 12, 2013

apai

Ingat lg time nie apai konvo
hee ain xwish apai cent pix..
hehe sory apai sye xtau..rindu kat apai
Heee rajin lak aq nak update hah...
Hurm okei apai...
Heee sebena aq rindu apai...
Bila la aq nak jadi tabah n kuat ek????
Hurm susah betol....
Da mcm xbtol da aq jadiny...
Hehehe terasa rindu je...
Hurm apai buat apa sekarang???
Apai kenapa ain wasap apai viber apai . Text apai sume apai xbalas??
Heeee apai nie kan sombong...
heee sory apai...
Hee ain sebena terima kenyataan ...
Alfatihah untuk apai...
Syg apai.. rindu apai.. (syg sbg abg k)
Heeee kami semua doakan yg terbaik tok apai...
Alfatihah untuk kamu...
Heee xde sape da nak crik gado ngan ain.. kalau x apai jek la...
Heee blaja buat jahat..
Saling kongsi masalah...
Heee...

Monday, June 10, 2013

long time no see

Senyum dengan ikhlas...
Assalam ..
Heheh lame x update blog..
Xtau la nak cerita apa.....
Hurm banyak kerja nak pikir...
Kali terakhir tulis blog nieh pon da lama...
Hahahaa ckup ckup lama..
Hehehe dalam jangka masa tu jugak bnyk perkara belaku...
Allah maha adil maha pengasig dan maha penyayang
DIe bagi umat dia dugaan tu kadang berat kadang ringan
Kita sebagai manusia ikot kan aje dengan hati yang ikhlas....
Hehehe walau xikhlas sekalipon kene juga akur.....
Hurm tp aku jadikan benda yang lepas sebagai pedoman pengalaman dan nasihat untuk diri sendiri...
Supaya lebih maju dan terima segala cabaran dunia dengan redho...
Amin... hehe...bye salam...sory im a typo girl la konon ny...