okei semua jikalau ada yang saya tidak follow beritahu saya okei~~~~ jgn malumalu~~~hehehe... beritahu melalui commet..but link blog kene betul kalau tak susahx~~~

FOLO SAIA DNGAN IKLAS BUKAN KERANE TEPAKSE OKEI :) harap maklum,,hee :)

Wednesday, June 29, 2011

misery

uhuhuh judge me ater look n cee okei!! hehe


ta taw nak pos ape layan lagoo jek laa uke :)


lagu ini aq minat ade makne nye....
kalo korang bijak tafsir kan laa uke...
tafsir bia lah betol...
jangan terpesong lak,,,
wakakakakaka....
sedih+gembira+happy= nthing...kikiki ~~~~
layan

Sunday, June 26, 2011

akhirnya..

uhuhuh judge me ater look n cee okei!! hehe

harr salam sume....
ape kaba yer????
alamak saye dah lame laa ta hupdate....
hurm blog pon orang da ta lawat...
sedeh2.. :(
uke nty bile blik rumah saye akan menjelajah korang punye belog okei :)
harr mula tajok kan???
saya akhirnya sudah mendapat sebuah kereta yang comel ye...
pemberian ayah dan mak saye...
pade 14 june 2011 haritoo,,,
perh hai penye laa xcited,,,
dan selama dapat kerete tu broo semalam saye take pix dengan die...
hurm telampau busy langsong telupe take pix..
semalam pon just satu pix jek,,,
okei nieh die pix nye...
will see :)

heheeheheeh that my bucuxxx :)

Tuesday, June 21, 2011

pada kalian semua...

uhuhuh judge me ater look n cee okei!! hehe

okei salam sume.... ngeh2......
har lama siot ta bukak blog.... bapak i...
berabuk dah har saya punya belog nieh :)
kikikik pade semua yang folo tu kan .....
maaf la law tak dapat nak folo kembali yaa...
busy sikit....
ngeh2....