okei semua jikalau ada yang saya tidak follow beritahu saya okei~~~~ jgn malumalu~~~hehehe... beritahu melalui commet..but link blog kene betul kalau tak susahx~~~

FOLO SAIA DNGAN IKLAS BUKAN KERANE TEPAKSE OKEI :) harap maklum,,hee :)

Thursday, May 12, 2011

yessss i get it :)

uhuhuh judge me ater look n cee okei!! hehe

hee assalam suma.....
har okei,,,,hari nieh suka laa....

har okei slame beberapa bulan saya berblogger...
ta penah kene advise oleh blogger yg arif lg lame dary saye...
hee rase mcm ta diterima oleh blogger nieh kan...
opss saya silap...
wakaka rupa2 ade yg mlihatnya...
wakakakakaka...
n hari nieh segala nacihat yang diberi akan
saya ikuti...
hahahahaha okei tade shot form lepas nieh(sikit boley kan >.<)
hehehehe okei n akan buat semua paham akan apa yang dipost
hehe..
tngok tu tegas kan..
hehehehe.....muke nak berubah
and akan selalu update...
walaupon merepek cikit...
boleh kan??
akan tetapi yaa.....hahaha anda digalakka mmemberi
 nasihat kepada saya lg kerana...
atas semua nacihat nieh laa akan
menjayakan seseorang...

hee okei laa shut up :) huhuh...
okei kali nieh tade shot form kan...
power kan saya????
dah berubah beb :) heheheeh......dada ^^

6 comments:

  1. Alamak..tkot la plaq..da la bru jer start blog...btw...gud luck spya tade short form.:D

    ReplyDelete
  2. bagus..susah tau nak bace yg shortform neh hehe
    erk nk bg nsihat sket leh?
    ape kata ain guna pop up window je tok komen..lg mudah readers nk komen..tol x?pastu kalo boleh,word verification 2 xyah nk guna la,melecehkan je..hehe tu pon kalo ain sependapat ngn cik suha la (^_^)

    ReplyDelete
  3. hehehehe,, short form, susah sikit nak bace terutamanya kalo blogger tu pakai font yang tak biase...

    ReplyDelete
  4. alamak cik suha saya ta pandai suma tu lah,,,coz saya baru lg,,,tolong aja boleh???? :(

    ReplyDelete
  5. time kasih fiq,,,saye cube ta shot form lg,,,hehehehe :)

    ReplyDelete
  6. adibah hee okei no hal...okei good luck 4 u jgak :)

    ReplyDelete

hehe pandai tulis ya~~