okei semua jikalau ada yang saya tidak follow beritahu saya okei~~~~ jgn malumalu~~~hehehe... beritahu melalui commet..but link blog kene betul kalau tak susahx~~~

FOLO SAIA DNGAN IKLAS BUKAN KERANE TEPAKSE OKEI :) harap maklum,,hee :)

Thursday, May 26, 2011

kucing!!!!!!!!!!!!!!!!

uhuhuh judge me ater look n cee okei!! hehe

okei2 assalam sume nye :) heee
okei rini saya maun cerita pasal kucing
harr pagi tadi at 8 occlok hurm
kucing kat umah nieh buat saya bikin panas tahap pana
tengah syiok tido
dio poi buek bising kek syiling...
gurau2 ngan  family ekh...
perh hai sentap nya aku,,,,
hurm bengang2...
tau lah kucing tu rasullulah suka...
tapi bagi lah privesy sikit orang nak tido
adeh mak i,...
bnci lak aq i.......
bngang siotttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt :(
eee mintak2 esok lusa tulat tonggeng jangan lah ade lagi!!!!!!
jangan sampai aq amik tindakan,,,
sehingge tiade kucing brani datang kerumah naty
hurmmmmmmmmmmmmmmmmm ngantok!!!!! :(


kang kene cm nieh kang
nakkkkkkkkk???

No comments:

Post a Comment

hehe pandai tulis ya~~