okei semua jikalau ada yang saya tidak follow beritahu saya okei~~~~ jgn malumalu~~~hehehe... beritahu melalui commet..but link blog kene betul kalau tak susahx~~~

FOLO SAIA DNGAN IKLAS BUKAN KERANE TEPAKSE OKEI :) harap maklum,,hee :)

Tuesday, May 24, 2011

hee nthing to say :)

uhuhuh judge me ater look n cee okei!! hehe

hehe salam semua......

har apolah nak share kat korang sume nieh ekh???
harr betol ke kalo dah tuo taley nak branak lg???
but kalau dah tua tapi dia ta monopouse macammana???
orang puteh slaloo macam tu....
diorang umo dah 70 lebey pon masih dapat baby,,,
and kembar 3 4 lak tu,,,
saya pon pelik lah,,,,,'
hayya scary pon ade...
memang malaysia awal monopouse or orang putih mang tak??
hee pelik weird....hehehe

6 comments:

  1. itu anak dye or cicit dye??

    ReplyDelete
  2. hee~ bwu taw ..
    ye ke owg putih da tua bole dpt anak lg??

    ReplyDelete
  3. kocix>>> hehehe anak die...sye bace dekat beautifulnara :) fact ni :)

    ReplyDelete
  4. zulaiqa .>>>> heee btol lah kan ade lam tv yang nenek dapat anak kembar tuu ????? too yg plik uh :)

    ReplyDelete
  5. ye ke??
    haha.
    bwu taw..
    tapi btol ke??
    ntah2 nenek tu menipo ke..
    hehe..

    ReplyDelete
  6. zulaiqa>> hee btol lah,,,tade die tipoo too deh kenyatann hahahaahahahaahahha........adesss :)

    ReplyDelete

hehe pandai tulis ya~~