okei semua jikalau ada yang saya tidak follow beritahu saya okei~~~~ jgn malumalu~~~hehehe... beritahu melalui commet..but link blog kene betul kalau tak susahx~~~

FOLO SAIA DNGAN IKLAS BUKAN KERANE TEPAKSE OKEI :) harap maklum,,hee :)

Monday, June 10, 2013

long time no see

Senyum dengan ikhlas...
Assalam ..
Heheh lame x update blog..
Xtau la nak cerita apa.....
Hurm banyak kerja nak pikir...
Kali terakhir tulis blog nieh pon da lama...
Hahahaa ckup ckup lama..
Hehehe dalam jangka masa tu jugak bnyk perkara belaku...
Allah maha adil maha pengasig dan maha penyayang
DIe bagi umat dia dugaan tu kadang berat kadang ringan
Kita sebagai manusia ikot kan aje dengan hati yang ikhlas....
Hehehe walau xikhlas sekalipon kene juga akur.....
Hurm tp aku jadikan benda yang lepas sebagai pedoman pengalaman dan nasihat untuk diri sendiri...
Supaya lebih maju dan terima segala cabaran dunia dengan redho...
Amin... hehe...bye salam...sory im a typo girl la konon ny...

No comments:

Post a Comment

hehe pandai tulis ya~~