okei semua jikalau ada yang saya tidak follow beritahu saya okei~~~~ jgn malumalu~~~hehehe... beritahu melalui commet..but link blog kene betul kalau tak susahx~~~

FOLO SAIA DNGAN IKLAS BUKAN KERANE TEPAKSE OKEI :) harap maklum,,hee :)

Friday, February 25, 2011

apabila hary mallang melan ~~

huhuh ...~~~ ASSALAM SUMA~~~~~...
cukop lhaa pning hary ni ouh....bcoz...im in stalking...haha nak kap bi lah pula... ~~~
ewm huhuh aduss aq GAGAL jpj KERETA......
suma bnda aq buat apabila sdah gagal suma nya jdik ta kena ...
ewm haha.....
malang nya nasib kuh....~~~
hehehehe....
apa2 pown pada 4/3 naty aq akan buat sehabis yang boleh....mmbanting tulang n buat ap yang ptot....
wakakakaka....
oh tapat trima sbna ny kan,,,but luck too my fren is ASMIRA BCOS DIA SDAH LLOS....
huhuhuh aq pnya hary lah hary nieh....
hehehehe...  


okei suma.......THANKS MELUANG KAN MASA BACA CORETAN YANG MEREPEK NIEH,,,,,HEHE :)

2 comments:

  1. klau tkder idea nak tulis, cuba cari sesuatu yang ain minat pastu try kongsikan.... jangan tkut luah kan .... pasti ain akan dpt jalan nyer....
    cam Arry klau tk idea , arry kongsikan aper yang arry minat... hidup blogger untuk ain....

    ReplyDelete
  2. okei arry thankss,,,,,ewm mang tade per nak tulis,,,ta taw tuliss,,,hehehehe,,,,thanks 4 ur advice okkei...hehehehehe :)

    ReplyDelete

hehe pandai tulis ya~~