okei semua jikalau ada yang saya tidak follow beritahu saya okei~~~~ jgn malumalu~~~hehehe... beritahu melalui commet..but link blog kene betul kalau tak susahx~~~

FOLO SAIA DNGAN IKLAS BUKAN KERANE TEPAKSE OKEI :) harap maklum,,hee :)

Saturday, February 19, 2011

learn other language....

salam pmbuka bicara....^__^

ewm hehe tak tau nak cakap mcam mana lhaa,,,tak tau bcakap,,,paper pown im try,,,hehe...
ewm dalam tjok ni,,,,pasal blaja bhase orng len,,,
perh mcam best ja kan........

nak tahu skang ngah blaja bahasa PHILIPINA.....
wow teruja beb.......nakakakaka.....

okei kat cnie kita blaja pasal no 1 pai 9 ...
1 ialah isa
       2 ialah dalawa
  3 ialah tatlo
 4 ialah apat
 5 ialah lima
  6 ialah anim
7 ialah pito
  8 ialah walo
   9 ialah si yam


lepas tu kawan plak in philiphina KAIBIGAN.....
keluarga plak PAMILIYA....
dan APA  in philiphina plak ANU PO????
cantik plak MAGANDA.....
handsome plak POGI ataw GWAPO
HEHEHEHE nieh jek doloo....naty msok kan lg....so excitet....

No comments:

Post a Comment

hehe pandai tulis ya~~