okei semua jikalau ada yang saya tidak follow beritahu saya okei~~~~ jgn malumalu~~~hehehe... beritahu melalui commet..but link blog kene betul kalau tak susahx~~~

FOLO SAIA DNGAN IKLAS BUKAN KERANE TEPAKSE OKEI :) harap maklum,,hee :)

Saturday, April 2, 2011

science or sastera...???

uhuhuh judge me ater look n cee okei!! hehe

muko pollik pk pasal sn n sstera :( hehe


okei2 salam suma kali nieh nak tanya pndpat lak plak kan....
harrr bg korng kan sn or sastera mana korng plih???
ewm harrr,,,,dnga kata plak kan sc sng masok u???
but saia tngok yg mlambk kat u too plak rmai lak kan dak sstera....
hurm pnig lah,,,,
kalo sc kan mang payah laaa BIO KIMIA N FIZIK UH ADD MATH KALI,,,,
but kan sasteraaa too jgak kan ssah laa jugak,,,but mudah ckit jek laa kot....
hah p[ninf lah,,,,
but bg saia kan bila amik sstera kita bnyk pluang kan,,,
kita boley amik mcm2 bidang,,,,,
ewm hehehhe ahhh taa paham laaa adusss.... :"( heheehhe....
fening2,,,



hehehe nieh diaa domo daa mara...

hehehehhe okei2 nak pndapat kornggg :)
heheheheh okei thankss sudy baca :)

6 comments:

  1. terpulang apda minat jugak...kalau nana, anna memang tak suka membaca..lagi2 menghafal...so, sastera memng nana tak minat...nana lebih minat mengira...so, kalau ikut minat nana, nana akan pilih aliran sains..sebb kebanyakkannye ada kira2..bila da minat..semua tu mudah nak belajar..kankankan...

    ReplyDelete
  2. haah but ad yg taley bawak kan mang ssah laa kan mcm saia hehehe,,,taley bwak mang down laa jwabnya,,,ihiksss,,,heheehhe :)

    ReplyDelete
  3. saya nsihatkan amik sastera..sbb mmudah skit,tapi yg PENTING kne rajin...
    btw,saya lepasan sastera:) rmai dak sastera yg result gempak..anyway,gudluck dear:)

    ReplyDelete
  4. ewm hehehe harrr,,,ewm kan dah ckap rmai lpasan sstra bgoz,,,but sains jgak bgoss kan,,hehehehe,,,,,sat2,,,,broo 3 orng nieh,,,hehehe,,,,

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum. Okay. Student yang ambil science stream mudah untuk masuk U? Tak juga. Kekadang kita tengok result siapa yang layak untuk masuk ke U kan? Kalau di sekolah saya, ada sesetengah berpendapat aliran sastera ni tak berapa elok kerana susah untuk masuk U? Kalau susah untuk masuk U kenapa mesti ditubuhkan aliran sastera kan? Kalau kamu nak ambil aliran mana mana pun tak apa yang penting belajar. Hanya kamu je yang tahu keputusan apa yang bakal dibuat, tak gitu? hehehehehe. :) maaf jika tersalah kata. wa'salam.

    ReplyDelete
  6. wahhhhhhhh bnyk kan pndpat,,,laaa saia dah habisss niey kawan saia laaa,,ewm heee dia bingung dia nak mik ape coz diaaa amik sn but dalam msa yg sama just 40 lebey jek yg dia dpt,,,n ckgoo kt skola bukak pluang...soo dia sroh tanya pndapat laa kan,,,heee :) ta salah pown hee :)

    ReplyDelete

hehe pandai tulis ya~~