okei semua jikalau ada yang saya tidak follow beritahu saya okei~~~~ jgn malumalu~~~hehehe... beritahu melalui commet..but link blog kene betul kalau tak susahx~~~

FOLO SAIA DNGAN IKLAS BUKAN KERANE TEPAKSE OKEI :) harap maklum,,hee :)

Friday, April 8, 2011

new post,,

uhuhuh judge me ater look n cee okei!! hehe

okei salam suma,,,wah tak tau nak post aper laa,,,heheheh,,,ewm
okei nak thankss kat korng2 yg sudy folo saia okeoii,,
em heee,,,
saya nty nak jalan2 rumah kamoo lg,,,
ewm harr nty kita chat lg okei,,,
hehehe ska2,,,but ka,,,,
hurmm cuma  lg bbrpa hary jek lg kita dpt chatting,,,
coz saia dah takk guna lg dah just kadang je,,,,
heee,,,
saia nak klua rumah lolz...
hahahahaha,,,sengett ja,,,
nak bhijrah mncary pngalaman,,,
bahahhahaha,,,,,

8 comments:

  1. take care ok :)

    pengalamn mengenali kita dengan kehidupan :)

    ReplyDelete
  2. nak carik pengalaman katne? Pengalaman keje ke? 6t bley share ngan Miz, ekekeke

    ReplyDelete
  3. hehehe thankss ye cik aiman,,,hehehehe
    ,,,yup nak mngnli khdupan yg sbna nieh,,,gerunn....

    ReplyDelete
  4. haah laa cik novec,,,pngalaman keje,,,ta taw lg,,ewm myb smbn jek kot,,,heee :).....tade pnglman nak p ujung dnia lg,,,waaaa,,,,,,daku mseh mntah,,wekk,,hhehe

    ReplyDelete
  5. takpe2, cuma berhati2 je nanti okay.^^

    ReplyDelete
  6. okei cik arpiiz hehehehe...will b alright,,huhuh mintak2 laa jaoh dry sgle msalah :) huhuhuh

    ReplyDelete
  7. huwaaa... cedih kot nk tgalkn kite ^_^

    ReplyDelete
  8. heeeee lamak tpakse owh,,,nty daa tapat mrepek mlam2 lg kann uhhuuuu sedey2,,,hehehe cik biroo nty tamohh lpa saia k,,hehehe :)

    ReplyDelete

hehe pandai tulis ya~~