okei semua jikalau ada yang saya tidak follow beritahu saya okei~~~~ jgn malumalu~~~hehehe... beritahu melalui commet..but link blog kene betul kalau tak susahx~~~

FOLO SAIA DNGAN IKLAS BUKAN KERANE TEPAKSE OKEI :) harap maklum,,hee :)

Sunday, April 3, 2011

GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL - BERMULA !

heheheh.....okei maun join clik SINI

19 comments:

  1. Salam perkenalan, hehhee gegar 1000 blog ni XD ain

    http://biru-malam.blogspot.com/2011/04/gegar-1-ribu-blog-april-bermula.html

    ReplyDelete
  2. hello...datang gegar dr blog BA.. :)

    ReplyDelete
  3. hye slam perkenalan...
    dri kumpln 8..hehe
    sy follow awk nie...
    kalau sudi jenguk2 lah blog sy..

    http://nikaviolet88diary.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. salam,
    terjah dari belog BA. hehe gegar gegarr XD

    ReplyDelete
  5. hi kump 10...gegar dr blog BA :)

    http://ummiedamia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. hye! yuhanis dr kumpulan 10 dtg menyinggah! jgn lupa singgah dan follow saya plak eh..:)

    yuhanis-pinkaholics.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. salam singgah from Group 6.
    jom join my giveaway http://haniz-eyecandy.blogspot.com/2011/03/haniz-eyecandy-second-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. wahhh suma sory2 okei2 saia akan pg now ke blog korg2,,,sory2 broo on9 laaaa,,,,,,,sory2,,,ewm heee,,,ewm bmula sekarang,,,,,

    ReplyDelete
  9. Salam kenal from group 10. singgah gegar sini! :)

    ReplyDelete
  10. heheheh salam kenal juga hehehehe :)

    ReplyDelete
  11. salam gegar jugak dari group 10, singgah balik dan gegar kat sini :D makaseh follow saya, saya dah follow kamu

    e-one network
    10. http://sajanakcerita.blogspot.com/2011/04/gegar-1000-blog-april-bermula.html

    ReplyDelete
  12. okei ewn no hal salam gegar juga,,,heheheehhe :) kita geng...

    ReplyDelete
  13. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..
    Shera dari kumpulan 7, datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. heee hye jugakk okei walaikumsalam,,,hjehehehehe
    boley2,,,ewm heee kasi gegarr...wakakka,,,,ewm huhuuh....slamat dtg yaa :) dah folo blog kamoo :)

    ReplyDelete
  15. Terjah dari blog BA.. nice blog.. salam perkenalan.. ;-)

    Kalau sudi, follow la blog saya.. ;-)

    1st :
    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

    2nd :
    http://intanberliangacontest.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. kita dari group yg sama ..

    group 10 .. saya ke94 :)

    ReplyDelete
  17. intan belian--->hehehe okei pasty folo kamoo,,,hee salam pekenalan,,,hehe :)

    ReplyDelete
  18. raja carl...hehehe okei salam gegar taw...harr kita geng laa..wahhhh..hehehe :)

    ReplyDelete

hehe pandai tulis ya~~