okei semua jikalau ada yang saya tidak follow beritahu saya okei~~~~ jgn malumalu~~~hehehe... beritahu melalui commet..but link blog kene betul kalau tak susahx~~~

FOLO SAIA DNGAN IKLAS BUKAN KERANE TEPAKSE OKEI :) harap maklum,,hee :)

Wednesday, March 16, 2011

bajo bro?>???~~

uhuhuh judge me ater look n cee okei!! hehe

haha salam suma~~~~rini saya pg satoo tmpt n blie bjoo broo~~~
n brngan lam blik~~~~
sblom pai mah n test~~~
aq singgh kt kdai makan dah uh~~~~
bila smpai kdai mkn~~~
saya tngok SORANG POMPAN KAI BJOO MACAM SAYA~~~
huh sunggoh ta k sngka~~~~
sdey btol~~~
then bdan dia mcm aq skit~~~~
huh dia pkai mcam langsi!!!!!!!!!!!!~~grr cm na niy??? :(
then aq tkot nak kai~~~dah tuh kena test jgak coz dah BELI~~~HISHHHHHHH~~~


TENGOK LA BJOO BNGOK NIEH~~~JGN KUMEN N TA PERLOO LAA KORNG KUMEN,,,,
chiets~~~~





bahahahaha tamoh GELAK!!!!!!

2 comments:

  1. hahahahaaaaaa...bge2..=p
    suke bju bge3 da yeh...
    smnjak dok kat u..=p

    ReplyDelete
  2. hahahaha babis~~~~mna ad laa....ewm hehehe nak testja~~~ri jmaat kita pg kat delta ekh amik lesen sama2~~~heeee....comel tak???

    ReplyDelete

hehe pandai tulis ya~~